Welkom One man band "YesFriends" Homeward Dove Contact bands Muzieklessen Stichting de MuziekBeweging
Henk is begonnen op 11-jarige leeftijd met orgelspelen en op zijn 15e verzorgde hij zijn eerste bruiloft tezamen met een drummer.
Op 17-jarige leeftijd werd hij gevraagd om in de top 40 band Robert Stanley  and the Vips te komen spelen. Hier deed hij veel ervaring op en het was natuurlijk helemaal te gek om als 17-jarig jochie door heel Nederland te toeren en in allerlei dancings en zalen te spelen.

Het muziekvirus had hem goed te pakken en na de HAVO te hebben afgerond ging hij Hammond Orgel studeren aan de Muziek Pedagogische Academie in Alkmaar bij Peter Rijs. Na ook deze studie te hebben afgerond is hij gaan werken op diverse muziekscholen en werkt  nu al weer heel wat jaartjes met veel plezier bij  COOL centrum voor kunst en cultuur in Heerhugowaard en in Langedijk bij muziekcollectief Langedijk.

Na "The Vips"ging hij verder als organist in diverse duo"s en heeft dat ruim 25 jaar gedaan. Het "duo Monza" was het laatste duo waar hij samen met Bob van Gennip in speelde.
Bob gaf helaas aan dat hij na 30 jaar muziek maken er mee wilde stoppen en toen is Henk alleen verder gegaan als "one man band". De techniek in de keyboards is ondertussen van zo'n kwaliteit geworden dat je in je eentje een heel orkest tevoorschijn kan toveren.
De restaurants, feestzalen en de mensen die iets te vieren hadden bleven hem ook bellen nadat hij "solo" was gegaan  en doet dit nu ruim 18 jaar.
Henk speelt ook als toetsenist/zanger in de Jazzformatie YesFriends en speelt "light percussion" in
de Leonard Cohen Tributeband: Homeward Dove.

Hij werkt met  professionele  geluidsapparatuur en een Tyros 2 keyboard. Ook weet hij waar de volumeknop zit dus de geluidssterkte kan naar wens worden aangepast.