Welkom One man band "YesFriends" Homeward Dove Contact bands Muzieklessen Stichting de MuziekBeweging
Henk is begonnen op 11-jarige leeftijd met orgelspelen en op zijn 15e verzorgde hij zijn eerste bruiloft tezamen met een drummer.
Op 17-jarige leeftijd werd hij gevraagd om in de top 40 band Robert Stanley  and the Vips te komen spelen. Hier deed hij veel ervaring op en het was natuurlijk helemaal te gek om als 17-jarig jochie door heel Nederland te toeren en in allerlei dancings en zalen te spelen.

Het muziekvirus had hem goed te pakken en na de HAVO te hebben afgerond ging hij Hammond Orgel studeren aan de Muziek Pedagogische Academie in Alkmaar bij Peter Rijs. Na in 1984 zijn studie te hebben afgerond is hij gaan werken op diverse muziekscholen in NoordHolland. Door de opkomst van het keyboard heeft Henk de applicatiecursus "keyboard" aan het conservatorium gevolgd bij dezelfde docent en werkt  nu al weer heel wat jaartjes met veel plezier bij Muziekchool Opmeer en COOL centrum voor kunst en cultuur in Heerhugowaard en Muziekcollectief Langedijk.
Hij werkt met o.a. Yamaha Tyros 2 en 5 keyboards.

Hij  speelt niet alleen als 'One man band"  maar is ook toetsenist in de Jazzformatie "YesFriends"  En als percussionist in de band "Homeward Dove" met songs van Leonard Cohen.

Inschrijfformulier

Algemene voorwaarden

Links

Keyboardadvies